Profesyonellerden Arama Motoru Optimizasyonu Tavsiyesi

 Profesyonellerden Arama Motoru Optimizasyonu Tavsiyesi


Güçlü bir arama motoru optimizasyonu planı, pazarlamanın ve işinizi artırmanın ayrılmaz bir parçasıdır. Bu olmadan, sitenize gelen trafiği ve işletmeniz için herhangi bir maruziyeti asla artıramazsınız. Bu yazıda, çeşitli arama motorlarındaki konumunuzu optimize etmenize ve site trafiğinizi artırmanıza yardımcı olacak birkaç ipucu ve püf noktasını tartışacağız.


Google'ın Meta etiketlerine dikkatle odaklanmama yaklaşımıyla, ana sayfanızdaki başlık etiketlerine çok daha fazla dikkat etmelisiniz. İlk 66 karakteriniz arama motoru sıralamalarında görüntülenir, bu nedenle odak noktanızın yatması gereken yer burasıdır. İşletmenizin en başından itibaren neyle ilgili olduğunu özetlemeniz gerekir. Tüyleri kurtarın ve doğrudan iyi şeylere ulaşın.


Veri toplamayı izlemek için analitiği kullanın. Bu, sitenizdeki trafik hakkında büyük miktarda çok yararlı veri sağlayacaktır. Sitenizin ziyaretçilerinin gelip gelmediğini, sitenizde ne kadar süre kaldıklarını ve sitenizde ne yaptıklarını görebileceksiniz.


Belirli bir anahtar kelimeyi çok sık kullanmak, arama isabetlerinin sıklığını en üst düzeye çıkarmaya çalışıyorsanız aslında size karşı sayılacaktır. Arama motorları, doğal dilde eklenmiş anahtar kelimeler arayacaktır. Bu nedenle, yalnızca anahtar kelimenizi sık sık kullanmanız gerekmeyecek, aynı zamanda içeriğin mantıklı olması gerekecektir.


Ticari marka sahipleriyle bunu yapmak için bir düzenleme yapmadığınız sürece meta etiketlerinizde ticari markalı terimleri ve ürün adlarını kullanmayın. Ticari marka sahipleri, çevrimiçi olarak değerli mülklerini şiddetle korurlar. Web sitenizin arama dizini sıralamasını yükseltmek için terimlerini kullanırsanız bunu takdir etmeyeceklerdir.


Makalenizin sonunda, bir kaynak kutusu sağlamalısınız. Bu kutuda, okuyucunun katılması için bir görev veya "harekete geçirici mesaj" bulunmalıdır. Ayrıca, web sitenize ve kayıt sayfanıza ve / veya ana sayfanıza birkaç geri bağlantı eklemelisiniz. Ek olarak, web sitenizdeki diğer sayfalardan birine başka bir ilgili bağlantı eklemelisiniz.


Sitenizi müşterileriniz için daha kullanışlı ve arama motorları için daha anlaşılır hale getirmenin bir yolu, SEO veya arama motoru optimizasyonunu kullanmaktır. SEO, arama motorlarında üst sıralarda yer alan sayfalar oluşturarak sitenizin daha fazla sayfa görüntülemesine yardımcı olmak için ekonomik bir yöntemdir. Sitenizde web taraması yapmak için bir arama motoru isteseniz bile, SEO ile sonuçları görmeniz günler sürebilir, bu nedenle optimizasyon yaparken cesaretiniz kırılmasın.


Bağlantı kurmayı devam eden bir süreç olarak ele almanız gerekir. Bağlantı kampanyanıza her gün birkaç dakika ayırın. Bağlantılarınızı sizin için oluşturacak hizmetler için ödeme yapabilirsiniz, ancak bunların zaman ayırmak ve kendiniz yapmak kadar etkili olmadığı kanıtlanmıştır.


Anahtar kelimeleri alan adınızda kullanmak önemlidir, ancak bunları dizin yolunuzda ve dosya adlarınızda kullanmak da önemlidir. Web sitenizi yayınlamak için hangi yazılım uygulamasını kullanıyorsanız kullanın, hedeflenen anahtar kelimeleriniz açısından zengin dosya adları oluşturduğundan emin olun. Ayrıca, dosya adı anahtar sözcüklerinizi ayırmak için alt çizgi yerine tire kullanın.


W3C, "Havalı URL'ler değişmez" diyor. Veba gibi kaçının, sitenizdeki sayfa adlarını değiştirin, aksi takdirde sayfa sırasını da kaybedersiniz. Sayfa adını değiştirmeniz gerekiyorsa, yeni konumu işaret edecek bir 301 yönlendirmesi ayarlayın. Ama gerçekten, sadece yapmayın!


Site trafiğinizi artırmak, arama motoru optimizasyonunun amacıdır. Açıkladığımız gibi, iş planınızın ayrılmaz bir parçasıdır ve hiçbir internet sitesi sahibinin görmezden gelmemesi gereken bir şeydir. Arama motoru sıralamalarındaki konumunuzu iyileştirmeye ve web görünürlüğünüzü artırmaya yardımcı olmak için bu makalede listelenen ipuçlarını izleyin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Windows 10 Pro Key 2022 - Çalışan Key

Windows 10 Nasıl Etkinleştirilir.

Çalışan Windows 10 Etkinleştirme 2022

Dijital Pazarlamanın Faydaları Nelerdir?

SEO - Arama Motoru Optimizasyonu Nedir?

İşletmeniz İçin Sosyal Medya Pazarlaması

Daha İyi Arama Motoru Optimizasyonu Elde Edin

Dijital Pazarlama Nedir ve Nasıl Yapılır ?

Instagram Gizli Hesap Görüntüleme Uygulaması

Dijital Pazarlama Uzmanı Teknikleri