SEO - Arama Motoru Optimizasyonu Nedir?

 

SEO / Arama Motoru Optimizasyonu Nedir?

SEO "arama motoru optimizasyonu"dur. İnsanlar şirketinizle ilgili hizmetleri veya ürünleri Google, Bing ve diğer arama motorlarında aradığında web sitenizin popülerliğini artırma sürecidir Site sayfalarınız arama sonuçlarında ne kadar fazla görünürlük elde edebilirse, şirketinize dikkat çekme ve yeni ve mevcut müşterileri çekme olasılığı o kadar yüksek olur.

SEO nedir? SEO işlevi?

Google veya Bing gibi arama motorları , interneti taramak, web sitesinden siteye geçmek ve sayfalar hakkında veri toplamak ve ardından bunları bir dizine yerleştirmek için botlar kullanır. Dizini, ihtiyaç duyduğunuzda aradığınız bilgiyi tam olarak bulmanıza yardımcı olmak için kütüphanecinin bir kitabın (veya web sayfalarının) içeriğini alabildiği devasa bir kütüphane olarak hayal edin.

Ardından, algoritmalar dizinde bulunan sayfaları inceler ve belirli bir sorgunun sonuçlarında nasıl görünmeleri gerektiğini belirlemek için çok sayıda faktörü veya sinyali dikkate alır. Bir kütüphanenin analojisi, kütüphanecinin kütüphanedeki her yayından geçmiş olması ve sorgularınıza cevap verecek kitabı tam olarak belirleyebilmesidir.

Sahip olduğumuz SEO başarı faktörleri, müşteri deneyimiyle ilgili belirli yönler için vekil göstergeler olarak görülebilir Arama motorları, bir sitenin veya web sitesinin kullanıcılara aradıklarını sağlayabilme düzeyini bu şekilde belirler.

Ücretli arama reklamlarının ve ücretli arama reklamlarının aksine , web siteniz için daha organik sıralamalar elde etmek için ücretli arama motorlarını kullanamazsınız, SEO uzmanlarının çaba göstermesi gerekir. İşte bu noktada devreye giriyoruz.

Düzenli SEO Faktörleri Tablomuz, öğeleri altı geniş kategoride sınıflandırır ve her birine SEO açısından önemlerine göre ağırlıklar atar. Örneğin, içeriğin kalitesi ve anahtar kelime analizi, taranabilirlik ve hız gibi içeriği optimize etmenin önemli unsurlarıdır. site mimarisinin temel unsurlarıdır.

SEO Periyodik Tablosunun en son versiyonu, SEO'nun en iyi yöntemlerini engelleyen toksinlerin listesini de içerir. Bunlar, motorlar tarafından kullanılan yöntemler daha az gelişmiş olduğunda iyi bir sıralama sağlamak için yeterli olabilecek hileler veya kısayollardır. Bugün kısa bir süre için bile performans gösterebilirler - en fazla suçlu bulunana kadar.

Nişler üzerine, üç ana alanda başarının anahtar faktörlerini inceleyen tamamen yeni bir bölüm ekledik: Yerel SEO, Haber/Yayıncılık ve E-Ticaret SEO. Genel SEO Periyodik Tablomuz, en etkili yöntemleri izlemeniz için size rehberlik ederken, üç nişin her birinde SEO'ya giren özellikleri bilmek, küçük ölçekli şirketiniz, yemek tarifi blogunuz için arama sonuçlarında başarıya ulaşmanıza yardımcı olacaktır. veya çevrimiçi mağaza.

Arama motoru optimizasyonunda kullanılan algoritmalar, alakalı, güvenilir web sitelerini görüntülemek ve kullanıcılara etkili bir arama deneyimi sunmak için tasarlanmıştır. Web sitenizi ve içeriğini bu unsurları göz önünde bulundurarak optimize etmek, sayfalarınızın arama sonuçlarında daha üst sıralarda yer almasına yardımcı olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Windows 10 Pro Key 2022 - Çalışan Key

Çalışan Windows 10 Etkinleştirme 2022

Windows 10 Nasıl Etkinleştirilir.

Dijital Pazarlamanın Faydaları Nelerdir?

İşletmeniz İçin Sosyal Medya Pazarlaması

Daha İyi Arama Motoru Optimizasyonu Elde Edin

Dijital Pazarlama Nedir ve Nasıl Yapılır ?

Instagram Gizli Hesap Görüntüleme Uygulaması

Dijital Pazarlama Uzmanı Teknikleri